sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Tammikuun LivBox

Tä postaus tulee nyt ihan järkyttävän myöhään, mutta laitanpa eetteriin kuitenkin. Tilasin joulukuussa LivBoxin kolmeksi kuukaudeksi ja tammikuussa postiin tipahti ensimmäinen musta laatikko. Olen odottanut jo kauan, että Suomeenkin saataisiin tämän tyyppinen konsepti, koska kosmetiikkafriikkinä olen ihastellut jenkkivloggarien unboxing-videoita silmät kiiluen. Selvä siis, että tämä oli itsekin pakko testata hetimiten!



Paketti oli ihanan tyylikäs ja kaikki oli viimeisen päälle mietitty. Just tällaisesti mä tykkään! Ihanaa, että Suomen livboxilaiset ovat osanneet suunnitella trendikkään ja kunnolla brändätyn kokonaisuuden. Tämän kuun sisältöön olin oikein tyytyväinen, vaikkei yhtä lukuunottamatta tuotteet itseäni onnistunut hurmaamaan loistokkuudellaan. Mut aina on kiva testata uusia juttuja, sitähän varten tämän tyyppiset konseptit ovatkin. LivBoxilla on mahtavia yhteistyökumppaneita kuitenkin listoillaan (ja varmasti uusia tulee kiihtyvällä tahdilla), joten odotan innolla tulevia paketteja.


Paketin ehdoton suosikki! Morocconoilia en ihme ja kumma ole ennen testannut ja voi että, kyllä on tämä hiusöljy kulttimaineensa ansainnut. Aivan ehdottomasti ostan tätä ison pullon, kun saan edelliset öljyt käytettyä. Laitan tätä pyyhekuivien hiusten latvoihin ja pituuksiin. Käytän myös muotoilun jälkeen viimeistelyyn. Tekee hiuksista unelman pehmeät ja tuoksuu ihanalle. Isoiso sydän tälle!


Lousin Widmerin Eye Contour Cream -silmänympärysvoide. En ole tottunut käyttämään ihan näin täyteläisiä silmänympärysvoiteita ja yllättävän voimakas tuoksu vaikutti oudolta. Mutta mielenkiintoisena pidän putelin monipuolisia käyttömahdollisuuksia: tuote toimii kuulemma myös arpien ja huulten hoidossa, kaulan ja decolté-alueen iholle sekä kasvonaamiona.


IsaDoran Wonder Nail Wide Brush -kynsilakka sävyssä 747 Oasis. Mjaa. Hyvä pigmentti, kuivuu nopeasti, hyvä sivellin. Mutta ihmeellinen vihreään taittava musta sävy multicolor glitterillä ei ole mun juttu ollenkaan.


Dermalogican Daily Microfoliant -kuorintajauhe. Tässä on jo ideaa! Riisipohjainen entsyymijauhe mikrokuorii elottoman pintasolukon. Itse olen käyttänyt nyt vuoden päivät kuuluista 70 euron kuorintajauhettani, Sensain Silky Purifying Silk Peeling Powderia (mikä näissä loputtoman pitkissä tuotenimissä on). Täten tiesin näiden entsyymijauheiden selättävän perinteiset kuorinta-aineet 10-0. Dermalogican versio on oikein passeli, Sensian on ehkä aavistuksen hienojakoisempi. Ja eipä ole Sensain pullo edes puolillaan vuoden viikottaisen käytön jälkeen, että on kyllä sen 70 euron arvoinen.


Ja viimeinen, muttei suinkaan vähäisin Rimmelin Lasting Finish by Kate -huulipuna sävyssä 13. Kuva vääristää uskomattoman paljon, sävy on oikeasti vadelman punainen eikä oranssi. Olis varmaan pitänyt jaksaa säätää värejä. Oh well... Itse en hirveästi käytä perinteisiä huulipunia, koska niiden pysyvyyden kanssa saa olla aina niin tarkkana. Mutta tykkään sävystä tosi paljon, koostumus olisi ehkä voinut olla hieman kosteuttavampi. Mutta pigmentti erittäin jees.

Sellainen boksi! Olin kokonaisuudessaan oikein tyytyväinen ja odotan jo innolla ensi kuun boksia. Se tuleekin sitten jo omaan osoitteeseen. Perjantaina saan oman ihanan asuntoni takaisin! Itsellä pitää tällä hetkellä niin kiirettä, ettei blogille (tai oikein millekään muullekaan) tunnu jäävän aikaa. Aloitin harjoittelupaikassani viime viikolla eli teen siellä täyttä toimistoviikkoa. Päälle paria ilta- ja viikonloppuvuoroa vanhassa duunissani, muutama kurssi koululla ja alustavaa opparisuunnittelua. Ja sitten pitää tietenkin käydä balettitunnilla, nähdä kavereita, viettää aikaa poikakaverin kanssa, käydä kaupassa, pestä pyykkiä, lukea blogeja ja hoitaa kaikenmaailman muita asioita. Ihan hullua ja aikamoinen muutos Boltonin laiskotteluun. Vietän nyt ensimmäistä vapaapäivää vähään aikaa, mutta rentoutuminen on aika vaikeaa, kun päässä humisee kaikki tekemättömät asiat. Hektinen kevät siis tulossa!

1 kommentti:

  1. Louis Widmerin silmänympärysvoide on ihan huippu! Sitä saa tuoksuttomana... Ja sillä on hoidettu mm. sinunkin auringonpolttamia Kreetalla vuosia sitten :) T: nim. merkki Aika silmärypytön äitisi

    VastaaPoista