lauantai 6. huhtikuuta 2013

Katkarapuleipäset

Pistimme brunssin pystyyn vähän aikaa sitten tyttöporukkamme kanssa synttäreiden kunniaksi ja itse toin brunssille katkarapuleipäsiä, joiden reseptin bongasin Liemessä-blogista. Mikä tahansa pikkukiva, jossa on sana 'leipänen', kuulostaa jo tarpeeksi fiiniltä neitien supertrendikkääseen brunssihetkeen. Ei välttämättä estetiikan riemuvoitto, mutta leipäset oli helppo ja nopea tehdä ja toimii välipalanakin mainiosti. Ja hyvää on!


Katkarapuleipäset (25 kpl):

Ruisnappeja
150 g katkarapuja
2-3 kypsää avokadoa
(Tuoretta tilliä)
Puolikas kermaviilipurkki
Puolikas sitruuna
Suolaa

Ravut ja avokadot pieniksi kuutioiksi ja sörsselit sekaisin. Avot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti