maanantai 5. elokuuta 2013

Beauty haul

Tämän kuun ensimmäinen ostosreissu Sokoksen kemppaosastolle 15 prosentin alennuslipuke kätösissä oli erittäin onnistunut! Muutamia ihania uutuksia ja hyväksi havaittuja luottotuotteita.



Suihkuttelin hajuvesiosastolla Anna Suin Flight of Fancy -tuoksua, koska muistelin lempivloggaajani LeighAnnin vannovan erään Anna Suin tuoksun nimeen, vaikkei muistaakseni kyseessä ollutkaan juuri tämä puteli. Ihastuin tähän raikkaan hedelmäisen makeaan kesätuoksuun heti! Se muistuttaa mielestäni aika paljon Escadan vuoden 2011 kesätuoksua Taj Sunsetia, jota rakastin palavasti kyseisenä kesänä. Sephora kuvailee Flight of Fancya näin:
"Fashion designer Anna Sui’s Flight of Fancy is about the allure of exploration and the thrill of discovery. 
There is a time of transformation in a woman’s life when she sets out on a glorious adventure to discover herself. A time when she knows, instinctively, that she will change. And so, she opens her heart to every enticing possibility, every Flight of Fancy. Radiant and embracing, luscious and young, the floral-fresh fragrance leads to a dream world where blossoms sparkle in the sun. Sweet lychee is transparent and spellbinding, while delicate freesia evokes a sense of fresh, clean air and warm, sunny days. A combination of smooth woods and musky notes capture the sensual tranquility of this fragrance. 
Notes: 
Lychee, Java Lemon, Yuzu, Rose Blossom, Star Magnolia, Purple Rain Freesia, Amber Crystals, Skin Musk, White Woods. 
Style: 
Radiant. Embracing. Fresh."
Siis juuri täydellinen mulle! Fancysta nousi heittämällä ihan lempituoksuja. Eikä yhtään haittaa, että pullo on tyttömäisen söpö ja hinta 30 ml:sta vain kolmekymppiä.


Luonnonkosmetiikkapuolelta taas nappasin Laveran basis sensitive käsivoiteen, johon tutustuin LivBoxin kautta (niin kuin niin moneen muuhunkin uusiksi lemppareiksi nousseeseen tuotteeseen!). Manteliöljyä ja sheavoita sisältävä käsivoide kosteuttaa tehokkaasti ja imeytyy nopeasti. Weledan Skin Food on monien mallien ja kauneuden ammattilaisten kulttituote, joka on roikkunut omalla ostoslistallakin jo pitkään. Keto-orvokin, kamomillan ja kehäkukan kasviuutteita sisältävä perusvoide on tehotuote kuiville ihoalueille, esim. huulille, halkeileville kantapäille, käsille ja kyynerpäille. Itse laitan tätä joka päivä juurikin kyynerpäille, jotka itsellä menevät muuten helposti kuivan koppuraisiksi.


Sitten neljä takuuvarmaa luottotuotetta loppuneiden tilalle. Tigin Masterpiece nyt ei esittelyjä kaipaa, perusvarma hiuslakka, joka tuoksuu aina yhtä ihanalta ja jättää kauniin kiillon hiuksille. L'Oréalin Sublime Bronze itserusketusvaahto on aivan mahtava itseruskettaja, joka antaa tarpeeksi tumman sävyn. Moussea on ainakin tottuneen itseruskettajan helppo levittää ja tumma karttaväri helpottaa tasaisen tuloksen saamisessa. Tasaisen lopputuloksen saamiseksi tummempien ruskettajien kanssa täytyy toki aina muistaa säännöllinen kuorinta ja kosteutus! Kuiva iho + itseruskettaja on kombo, joka on varmasti yksi suurimmista syistä, miksi ihmisillä on ongelmia itseruskettavien kanssa.

Lumenen Mattifying and Retexturizing Primer on pyörinyt kuvioissa jo vuosia enkä ole hirveästi muita pohjustustuotteita edes jaksanut kokeilla. Pohjustusvoide antaa pehmeän mattapinnan, jonka päälle meikkivoide on paljon mukavampi levittää. Lumenen CC-voide on kesän aikana ollut melkeinpä ainut meikkivoide, mitä olen käyttänyt. Aivan mahtava tuote! Peittää mukavasti, on tarpeeksi pitkäkestoinen, tuntuu hyvältä iholla ja sävy Light matchaa aivan täydellisesti.


Rakas Biodermani loppui ja tarvitsin uuden miselliveden. Suomenkin markkinoilta löytyy jo usempia eri misellivaihtoehtoja, joista ainakin La Roche Posayn ja Nuxen versioita haluaisin kokeilla. Yllätyksekseni löysin kuitenkin hyvin edullisen version ihan Lumenen hyllyltä! Päätin siis ottaa tämän halvemman kotimaisen putelin testiin ensimmäisenä. Misellivedet siis poistavat meikin tehokkaasti kasvoilta, silmistä ja huulista, puhdistavat ihon ja jättävät sen kosteutetun tasapainoseksi. Ne toimivat siis 3in1 periaatteella meikinpoistajana, puhdistustuotteena sekä kasvovetenä, eikä vesipesua misellin jälkeen tarvita. Nestettä kaadetaan kasvoveden tyyppisesti pumpulilapulle, jolla sitten käydään koko kasvot läpi ja sen jälkeen voidaan suoraan levittää kasvovoide. Täydellinen tuote siis esim. matkoille tai mökille! Itse kuitenkin poistan tällä meikit ja puhdistan kasvot vielä sen jälkeen syväpuhdistavalla geelillä veden kanssa. Ihan sen takia, että käytän kuitenkin päivittäin niin paljon meikkiä, että haluan iltaisin puhdistaa kasvot juurta jaksain. Aamuisin käytän pelkästään puhdistusvettä.

Lumenen hellävarainen puhdistusvesi on ihan ok kasvomeikille, mutta valitettavasti se ei tehonnut silmämeikkiin kovin tehokkaasti. Se tuntui myös hieman ärsyttävän silmiäni, joten joudun kuitenkin käyttämään silmämeikille toista tuotetta. Valitettavasti tämä oli siis pettymys! Onneksi olen syyskuun lopussa menossa Saksaan, josta saan ostettua Biodermaa varastoon monta pulloa! Kyllä se vaan on maineensa veroinen, mutta niin hankalasti saatavilla. Hyviä vinkkejä misellivesistä otetaan siis vastaan.


LivBoxista tullut näyteputkilo, joka vilahti viime kuun suosikeissakin, Estée Lauderin Sumptuous Extreme (sävy Extreme Black) -ripsiväristä oli lopuillaan, joten ostin ripsarista täyden version. Kerta kaikkiaan ehkä paras ripsiväri, mitä olen kokeillut! Tällä saa supernäyttävät, pitkät ja tuuheat ripset. Ripsarin valtavan kokoisen harjan kanssa saa tosin olla hieman tarkkana sotkujen kanssa, enkä ehkä suosittelisikaan tätä luonnostaan todella hennoille ja lyhyille ripsille.



Wet'n'Wildin Megalast -kynsilakoista olen puhunut ennenkin. Nämä lakat kestävät paljon pidempään kauniina kuin mitkään Essiet ja ovat todella pigmenttisiä. Samaan hengenvetoon voin todeta, että tämä uusin tulokas kokelmaani, sävy Break The Ice, oli valitettavasti turhan kuultava omaan makuuni. Todella vaalea, hieman shimmerinen nude vaatii alleen siis ehkä toisen vaalean lakan, mutta tykkään kyllä tästä hennon helmiäisestä sävystä tosi paljon. Gina Tricotin Cream -lakan loppumisen johdosta täydellisen vaalean kermaisen nudelakan metsästys kuitenkin jatkuu!

2 kommenttia:

  1. Kävin eilen nopeesti Sokoksella ja oli pakko jäädä nuuhkimaan tuota tuoksua, ku muistelin että kehuit sitä täällä ja se oli kyllä hyvä! Luulempas että käyn sen vielä hakemassa itselle myös ;) Miinusta Anna Suille ainoastaan siitä, että noi pullot vie älyttömästi tilaa, koska niissä on järkyttävän isot korkit :D

    VastaaPoista
  2. No kiva, että joku muukin tykkää! :) Totta, ne korkit on järkyttävä isot, mutta mä oikeastaan tykkään siitä koristeellisuudesta, kun hajuvesipullojani esillä pidän kaapin päällä.

    VastaaPoista