keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Elokuun suosikit

Hello girls! Täällä fiilistellään syksyä jo täysin rinnoin. Aamulla on ihanaa kävellä raikkaan viileässä säässä kampukselle, kun pikkuhiljaa putoavat lehdetkin alkavat havista jaloissa. Iltapäivällä paahtava kuumuus vain ahdistaa, kun päälle haluaisi vetäistä vain bleisereitä, muhkeita huiveja ja mustanpuhuvia nilkkureita. 
Uskomatonta ajatella, että melkein tasan vuosi sitten olin juuri lähdössä Englantiin polvet täristen! Tämä syksy menee huomattavasti arkisemmissa tunnelmissa viimeisiä opintopisteitä paahtaen. Onneksi ihan kohta päästään moikkaamaan saksalaisia vaihtarikavereitamme Stuttgartissa ja loppuvuodesta piipahdetaan Kööpenhaminassa ja Malmössä. Onpahan arjen piristyksiä, mitä odottaa. :)

Mutta vielä hetki muistellaan loppukesän fiiliksiä elokuun suosikkien muodossa!




Victoria's Secret vartalovoiteet ja Fragrance Mistit tuoksuissa Mango Temptation ja Coconut Passion. Näistä kerroinkin enemmän jo tässä postaksessa. Mango Tempation on huumaavan hedelmäinen ja makea, Coconut Passion taas herkullisen vaniljainen. Voiteet ovat kosteuttavia, mutta mukavan kevyitä ja levittyvät iholle hienosti nopeasti imeytyen. Mistit täydentävät voiteen jättämää tuoksua ja kevyttä tuoksumistiä voi suihkutella koko vartalolle suht huolettomasti, jolloin tuoksu itseasiassa pysyy yllättävänkin pitkään iholla. 

LdB:n Give me Strength -vartalovoide sisältää mangovoita sekä makeaa sitrus- ja minttu-uutetta. Raikkaan makea voide tuoksuu uskomattoman ihanalta! Anttilasta bongaamani puteli ei kovin montaa euroa maksa, mutta toimii mahtavasti.


Weledan Skin Food on maineensa veroinen, vaikka videolta jäikin pois (tä on taas tätä, liian lyhyt muisti ja niin edelleen). Supertäyteläinen voide on omiaan kuiville kyynerpäille, polville ja kantapäille. Pikkuputeli kuluu päivittäisessä käytössä nopeaan, joten täytyykin kohta loppuvan tuubin tilalle ostaa isompi 75 ml versio. Vastaavista superrasvoista otetaan muuten vinkkejä vastaan! Haikailen vieläkin Englannissa käyttämäni Palmer's Cocoa Butter Formula Concentrated Creamin perään. Löytyisiköhän Saksasta..?


Testikokoinen Ahavan Essential Day Moisturizer löytyi elokuun LivBoxista. Jo toinen kasvovoide, johon olen ihastunut LivBoxin ansiosta! Voide sisältää kuolleen meren mineraaleja, ympäristön haittatekijöiltä suojaavaa E-vitamiinia ja rauhoittavaa aloe veraa. Päivävoide kosteuttaa tehokkaasti ja jättää ihon ihanan pehmeäksi ja raikkaaksi sekä imeytyy nopeasti. Pure love! <3 Harmi vaan, että testerini vetelee viimeisiään ja täysikokoisen 50 ml purkin 40 euron hinta hieman hirvittää...


Kuukauden lempilakat olivat Lindexin hehkuvan oranssi lakka, joka hyvin hennosti kimmeltää kullanhohtoisesti auringossa sekä Gina Tricotin lakka sävyssä Nude, joka on täydellinen ihonvärinen nudelakka. Vaateketjujen kosmetiikkaosastoja kannattaa siis välillä tutkia sopivan avoimin mielin, sieltä saattaa löytää välillä yllättäviä suosikkeja!


An oldie but a goodie! (Tämäkin unohtui videolta, voi mur!) Wet'n'Wildin CoverAll Concealer Palettesta on muodostunut mun pohjameikin ihan kulmakivi tässä kesän mittaan. Vihreä peiteväriä suditaan ennen meikkivoidetta punaisuutta tasoittamaan. Täydellinen pelastaja näpyille, arville ja muille pigmenttivirheille! Beesi toimii perinteisenä peitevoiteena kasvoille ja punaiseen taittava väri kirkastaa tummat silmänaluset. Valkoista väriä voi käyttää highlightina, mutta itselläni se on jäänyt tästä nelikosta käyttämättömäksi. Peitevärit ovat ihanan pehmeitä ja kermaisia ja peittokyky on aivan mahtava. En sanoisi tämän olevan paras mitä markkinoilta löytyy, mutta hintaansa (5,95 €) nähden äärimmäisen loistava. Varsinkin, kun noita vihreitä värejä ei hirveän helposti löydy. Ja wettiksiähän saa ostettua Seppälöistä.


Make Up Storen musta Liquid Eyeliner on vanha suosikki, johon palasin taas pienen tauon jälkeen. Yksinkertaisesti toimii! Syvä matta musta, helppo tussimainen pää ja koostumus, joka kestää itkut, silmänhieromiset ja syyssateet.


Ja näistähän on kuultu jo kyllästymiseen asti. Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain on vain yksinkertaisesti paras huulikynä, mitä olen kokeillut. Kesän huulipunakokeilujen jälkeen vanhaan hyvään on aina palata. Koostumus on mukavan pehmeä ja helpostilevittyvä, mutta tarpeeksi mattainen ja kestävä. Ikuisuussuosikkisävy Honey toimii arjessa ja tumma viininpunainen Crush heiluu trendien aallonharjalla.

Sellaisia tuotteita elokuun suosikkilistalla! En ymmärrä, miten aina onnistun unohtamaan jotkut tuotteet videolta. Pitäis tehdä varmaan kaikki kuvailut samaan syssyyn, niin pysyisi paremmin perillä. Mitäs teidän loppukesän luottotuotteisiin kuului?

 Vilma

6 kommenttia:

  1. Yess mäki ostin ton gina tricotin nudelakan kesällä!:-) unohdin sen vaan kotii... Täält Roomast löysin kuitenkin sen Kiko-kosmetiikkakaupan mil on paaljon ihania kynsilakkasävyjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kuullu siitä Kikosta niin paljon hyvää!

      Poista
  2. Toi Ahavan voide oli kyllä tosi hyvää. Aika tyyristä vaan :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin ihana! Harmi tosiaan, että hintaa löytyy vähän liiaksikin. Siksi en ookaan sitä vielä ostanut, mutta kyllä se kuitenkin ostoslistalla roikkuu.

      Poista
  3. Postauksesi innostamana kävin tuoksuttelemassa lähikaupassa LdB:n vartalovoidetta ja se pääsi omalle ostoslistalleni seuraavaksi hankinnaksi, uskomattoman ihanan tuoksuinen! :)

    Sen lisäksi minunkin ostoslistallani pyörii tuo Ahavan voide, mutta vielä en ole raaskinut käydä sitä hankkimassa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana! :) Ja hei, itseasiassa juuri itsekin klikkailin Ahavan voiteen Sokoksen verkkokaupasta (löytyy toki liikkeestäkin, itse olin vain laiska :D). Se on nyt torstaina 3+1 tarjouksessa 29,90 eli kympin halvemmalla!

      Poista