perjantai 7. helmikuuta 2014

LivBox Helmikuu

Helmikuun pieni musta boksi oli todella täyteen ahdettu ja laatikosta löytyi monta mukavaa yllätystä.





Helmikuun LivBoxin tuotteet olivat:

Carmex Classic huulivoide: Carmexin klassinen purkkihuulirasva viilentää, kosteuttaa ja antaa suojan tuulta ja pakkasta vastaan. Itsellä on vielä edellistä LivBoxista tullutta Carmexin huulirasvaa jäljellä, joten tämä lähti eteenpäin. Carmex on huulirasvamerkkinä perusvarma, mutten itse hirveästi innostu purkkimaisista rasvoista.
Neutrogena Norwegian Formula käsivoide: Klassikoihin myöskin lukeutuva Neutrogenan käsirasva kosteuttaa ja suojaa erittäin kuivaa ja rohtunutta ihoa glyseriinin avulla. Tiivistetyn koostumuksen ansiosta tuubin luvataan riittävän yli 200 levityskertaan, johon kyllä suhtautuisin erittäin suurella varauksella. Käsirasva on ihan miellyttävän tuntuinen ja tehokkuudestaan huolimatta imeytyy ihoon hyvin. Peruskauraa.
Eucerin Aquaphor hoitovoide: Pikkuriikkinen Aquaphor hoitovoide on hellävarainen kuivan, ärtyneen ja rohtuneen ihon tehovoide. En ole vielä testannut voidetta, mutta pahimpien pakkaspuremien kohdalla tästä saattaa löytyä uusi ystävä!
Garnier Miracle Skin Perfector BB-voide: Monille tuttu Garnierin BB-voide on länkkäri BB-voiteiden se ensimmäinen ja monien rakastama. Garnierin rasvoittuvalle iholle tarkoitettu BB-voide on yksi suosikeistani, mutta tähän original-versioon en ikinä lämmennyt. Se on liian rasvainen koostumukseltaan eikä oikein asetu itselleni kivasti.
John Frieda Full Repair Strengthen & Restore shampoo ja hoitoaine: John Friedan vaurioituneille ja rasittuneille hiuksille tarkoitetut shampoo ja hoitsikka lupaavat korjata ja suojata hiuksia katkeilulta ja haaroittumiselta. John Friedaa en ole aiemmin kokeillut, joten ihan mielenkiinnolla testaan merkkiä. Mukavan kokoiset testeripullot saavat jäädä kuitenkin odottelemaan reissupakkailuja.

[3D]Mension Hair&Body shampoo: Tulevan ystävänpäivän kunniaksi boksistä löytyi tällä kertaa myös muutama extrayllätys miehekkeille! Limenvihreä shampoo lupaa virkistää supermiesten mieltä päästä varpaisiin.
Calvin Klein Encounter Edt: Herra Kleinin Encounter on metsäisen mausteinen ja aistillinen.

Helmikuun boksista löytyi siis paljon klassikoita ja talvipakkasten varalle tehotuotteita. Vaikka Garnierin BB-voide ei itselleni toimi, niin täysikokoinen meikkituote oli varmasti monelle mieleen. Vaikka boksin sisältö oli tälläkin kertaa täysin hintansa arvoinen, päätin peruuttaa tilaukseni nyt ainakin joksikin aikaa. Vaikka konsepti on hurjan ihana, huomaan, että vuoden tilauksen jälkeen itselleni jää aivan liikaa näitä voidetestereitä käyttämättömänä tai muutaman kerran testattuna nurkkiin pyörimään. Kauneusintoilijana ja ahkerana shoppailijana kosmetiikkaa tulee joka tapauksessa ostettua aika paljon, joten boksin aiheuttama into jäi pikku hiljaa hieman laimeaksi eikä suurin osa tuotemerkeistä ehkä ollut kovin inspiroivia itselleni. Samaan hengenvetoon voin kuitenkin todeta, että monta uutta lempparia olen pienestä mustasta boksista tässä vuoden mittaan löytänyt ja lämmöllä voin tilausta suositella sitä miettiville!  Voi siis hyvin olla, että kuukauden alun yllätystä tulee vielä ikävä ja palaan boksien pariin hetken päästä uudelleen! :)

♥ Vilma

2 kommenttia:

  1. Joo toi Garnier oli kyl ainoa joka oli vähän meh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, monelle varmasti suosikki, mut ei vaan omalle iholle nappivalinta.

      Poista